BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

12.6.2011

Just me me me

Ajattelin kirjoittaa tänne nyt pienen esittelyn itsestäni, niin te lukijat tiedätte minkälainen kummajainen tätä blogia pitää.

Hurahdin tähän kakkujen maailmaan suunnilleen kaksi vuotta sitten. Luulen, että monien muiden kakkuilijoiden innostus on lähtenyt samalla tavalla liikkeelle kuin omanikin: eksymällä netissä ihaniin kakkublogeihin menettäen sydämensä heti. Se oli todellakin rakkautta ensi silmäyksellä. Ja kuten jokaiseen rakkauteen, myös tähän on kuulunut niitä ylä- ja alamäkiä. Ja niitä molempia tulee varmasti seuraamaan vielä jatkossakin. Toivottavasti kuitenkin hieman enemmän niitä ylämäkiä.. Lupaan kuitenkin julkaista täällä ne epäonnistuneetkin teokset, saadaan siten ehkä hieman realistisemmaksi tätä.
Olen aina pitänyt erilaisista käsitöistä ja piirtämisestä ja näitä taitoja olen yrittänyt nyt soveltaa kakkujen teossa. Omanlaista käsityötä tämäkin homma on. Leipomisesta olen myös pitänyt lapsesta saakka, nyt olen vain yrittänyt viedä sitä hieman seuraavalle tasolle.
Olen 23 vuotias ja asustelen Turussa. Opiskelen vielä tällä hetkellä, valmistuminen toivottavasti tapahtuisi viimeistään tuossa alkusyksystä. Pidetään peukkuja. :) Valmistun elintarviketekniikan insinööriksi, joten koulutuksesta en ole kyllä paljoa oppia saanut leivonnaisten tekoon. Mutta mennään näillä tiedoilla mitä on ja onneksi sitä oppii näistä kakuista kuitenkin koko ajan lisää, viimeistään virheiden kautta.
Kotona vaikuttaa itseni lisäksi avomies, joka ei kuitenkaan pahemmin välitä makeista leivoksista (miten tälläinen on edes mahdollista!?!). Vienkin useasti aikaansaannoksiani rakkaalle äidilleni (jos itse lihoo herkuista, lihotetaan myös lähipiiri :P), joka saa toimia makutuomarina. Teen myös tilauksesta leipomuksia, jos vain oma aikatauluni antaa myöden. Pääasiassa leipomukseni menee kuitenkin lähipiiriin, joten tuotosten tahti ei välttämättä päätä huimaa. Yrittäkää kuitenkin olla kärsivällisiä, kyllä täällä aina silloin tällöin jotain tapahtuu.. :)

2 kommenttia:

Sokeriperhonen kirjoitti...

Tervetuloa blogimaailmaan :)
Kauniita, kauniita kakkuja olit jo aikaisemmin tehnyt!
Idearikkaita koristeluja, ja raparperileivosten reseptikin kuulosti herkulliselta.
Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää :)

Carita kirjoitti...

Kiitoksia! :)
Josko sitä saisi tässä kohta aikaan hieman päivitellä täälläkin tekemisiäni.

Lähetä kommentti