BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13.8.2011

Oma synttärikakku

Minulla oli viikko sitten synttärit ja pitihän sitä itsellekkin kakku tehdä. Samalle päivälle minulla oli tuo kissakakkutilaus, joten en sitten omaan kakkuun jaksanut niin hirveästi panostaa. Täytteet tässä on samat kuin tuossa kissakakussakin, paitsi tumman suklaan tilalla on maitosuklaata.

Päällä on sokerimassaa ja pikeeristä tehtyjä kukkasia ja nauhoja. Vielä täytyy saada kättä paljon vakaammaksi, jotta saisi noista viivoista suoria..

3 kommenttia:

Rouva V kirjoitti...

Lämpimät Onnittelut vanhenemisen takia ja tervetuloa mun puolesta tänne kakkukaahojen maailmaan =))) Linkitys ilman muuta jees ja mä laitan myös mielelläni tämän blogin vaklauslistalle ja jos sopii, ni tumppaan tuon paikkakunnanki näytille, ni muutki sitte tietää, ettäjotta Turussa osataan :)
peeäs... komeita kakkuja täällä jo vino pino 8)

Ebe kirjoitti...

Paljon onnea ja kaunis kakku syntymäpäiviksi. Mukavaa, että tulee uusia bloggaajia tänne internetin kakkumaailmaan :D

Carita kirjoitti...

Rouva V: Kiitoksia. :) Laita toki ihmeessä paikkakuntakin näkyviin, niin näkee että Turussa löytyy ainakin yritystä! :P Taidot toivottavasti tästä kehittyvät vielä..

Ebe: Kiitoksia. :) Tätä bloggausta piti monta kuukautta miettiä, ennen kuin tänne uskalsin tulla. Katsotaan miten viihdytään. :)

Lähetä kommentti